Gästrecensioner

Hotel Hornsgatan
Hornsgatan 66B
11821 Stockholm
positive-reviews: 85.8 %
review-count: 50
●●●●● ○○○○○
Room: ●●●●● ○○○○○
Cleanliness: ●●●●● ○○○○○
Service: ●●●●● ○○○○○
●●●●●○○○○○
review, 19.04.2024, Anna Sigfrid, age 50-60 years
Jättebra och så trevligt bemötande!
●●●●●○○○○○
review, 18.04.2024, age 60-70 years
Bra!
●●●●●○○○○○
review, 17.04.2024, Molly Andersson, age 20-30 years
Helt underbart!

Hej! Tack snälla för det fantastiska betyget. Hoppas att vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar, Ida Reception

●●●●●○○○○○
review, 11.04.2024, age 60-70 years
Bra
●●●●●○○○○○
review, 11.04.2024, age 50-60 years
Trevlig ställe. Rent och fräscht, sköna sängar, bra frukost. Fanns kaffe/te, fil/yoghurt mm tillgänglig dygnet runt. Trevlig och hjälpsam personal

Hej, Tack för ditt fina omdöme! det gläder oss att höra att du trivdes så bra hos oss. Personalen på Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 10.04.2024, Tom Käfer, age 20-30 years
Had a very nice stay! - Friendly staff - Tasty breakfast - Comfy beds - Clean facilities Perfect for a business trip or a short stay in Stockholm!
●●●●●○○○○○
review, 10.04.2024, Åsa, age 40-50 years
Mycket bra service, trevligt rum och god frukost

Hej Åsa, Tack för ditt fina omdöme, det värmer att höra att du trivdes så bra hos oss! Personalen på Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 09.04.2024, GUICHARD, age 50-60 years
C'était parfait , l'accueil très chaleureux , la chambre charmante , claire et propre , les gentilles attentions (café et biscuits la journée , arrivé à partir de 14h et départ à midi (très rare ) etc , cela indique que tout est fait pour que nous nous sentions en vacances et non juste de passage .. Mon hôtel préféré à Stockholm (et j'en ai fait beaucoup ) Je reviendrais .

Dear Aurelie, Thank you for your positive feedback. We hope to see you soon again ! Kind regards Christian

●●●●●○○○○○
review, 09.04.2024, age 70-80 years
Perfekt!

Hej, Roligt att höra att ni trivdes hos oss. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 06.04.2024, Ulla, age 60-70 years
Vi var super super nöjda med allt 🤩. Tusen tack för en trevlig vistelse hos er!!!!
●●●●●○○○○○
review, 05.04.2024, Marko, age 30-40 years
Room was good. Staff was helpful and nice. Breakfast was very good. However, overall experience was ruined by loud music overnight from local bar all 4 nights we stayed. We couldn’t have proper sleep.
●●●●●○○○○○
review, 05.04.2024, Carina Jonasson, age 50-60 years
Fantastiskt varmt mottagande! Gick med mig och visade mig rummet och informerade om vilka sevärdheter man kan besöka i Stockholm.
●●●●●○○○○○
review, 01.04.2024, Raul Alfredo III Olegario, age 20-30 years
Staff was pretty organized and friendly!
●●●●●○○○○○
review, 30.03.2024, Gunilla, age 70-80 years
Jätteskönt att slippa åka med sista tåget hem till Uppsala efter föreställningen på Folkoperan. Rummet var helt OK och sängen skön. Att det finns fika hela dagen uppskattade jag verklien. Enda lilla smolken var att det inte fanns ett glas på rummet och den s.k.musiken från grannarna.
●●●●●○○○○○
review, 27.03.2024, Tim Forslund, age 50-60 years
Staff was very friendly and helpful. Breakfast was nice and we appreciated a breakfast bag provided as we were leaving early.
●●●●●○○○○○
review, 26.03.2024, age 30-40 years
I appriciate best interest of being polite. Also clean.

Dear guest, Thank you for your feedback! We are always looking for ways to improve so we really appreciate your thoughts about your stay here with us. Kind regards, The staff at Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 25.03.2024, age 60-70 years
Familjärt och mycket vänligt samt professionellt bemötande.

Hej, Roligt att höra att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Hoppas vi ses igen snart ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 25.03.2024, Viveka Sonesson, age 60-70 years
Vi är som vanligt mycket nöjda. Sängarna är väldigt sköna, rent och fräscht i alla vrår. Frukosten utmärkt även för glutenintoleranta. Den här gången hittade vi även enkelt parkering på Tavastgatan. Väldigt gott bemötande i receptionen. På återseende om en månad!

Hej, Tack så mycket för er positiva feedback ! Vad glada vi blir att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Välkomna tillbaka! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 25.03.2024, Bosse, age 50-60 years
Trivsamt och familjärt mitt i storstan

Hej, Tack så mycket för er positiva feedback ! Vad glada vi blir att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Välkomna tillbaka! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 24.03.2024, age 60-70 years
Trevligt hotell och fint litet rum. Lite väl krångligt att hitta runt och rummet lite mörkt och inklämt, men det går väl inte att ha det annorlunda i detta gamla hus. Frukosten och servicen utmärkt, så även badrum, säng osv

Hej, Tack så mycket för er positiva feedback ! Vad glada vi blir att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Välkomna tillbaka! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 23.03.2024, Lasse Fredrikson, age 60-70 years
Tack för god och fräsch frukost!

Hej, Tack så mycket för er positiva feedback ! Vad glada vi blir att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Välkomna tillbaka! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 21.03.2024, age 60-70 years
Som vanligt: TOPPEN!

Stort tack för ditt positiva omdöme, vi är så glada att höra att du trivs hos oss. Nu blir vi alla som arbetar på hotellet peppade att fortsätta med samma entusiasm! Vänliga hälsningar, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 20.03.2024, Ellen, age 50-60 years
Fint läge, vackert trivsamt hus och trevlig personal.

Stort tack för ditt mycket fina omdöme, vi är mycket glada över att se att du trivdes så bra hos oss. Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss snart igen! Vänliga hälsningar, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 19.03.2024, Antonia, age 20-30 years
Mein Zimmer war geräumig und gemütlich, das Frühstück war gut mit Obst und sehr leckerem Brot. Zudem gab es den ganzen Tag Kuchen, Kekse und Tee. So war das Hotel ein perfekter Ort, um mich immer wieder von den vielen Eindrücken der Stadt zu erholen☺️

Thank you very much for you kind and positive review, we are happy to see that you enjoyed your stay. We hope we will see you soon again! Kind regards, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 19.03.2024, Eva Håkansson, age 60-70 years
Jag är så tacksam för att ha tillgång till kaffe eller frukt under dagen, mycket uppskattat! Och personalen är så tillmötesgående och trevlig!

Vi är glada över att se att du trivdes så bra hos oss. Extra glädjande är det att veta att du uppskattade bemötandet av vår personal samt möjligheten att ta för sig av fika under dagen och kvällen. Varmt välkommen tillbaka till oss! Vänliga hälsningar, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 18.03.2024, Mattias Särnbäck Wolf, age 40-50 years
Mycket trevlig och bra personal och mysigt hotell. Sov ganska dåligt pga musik från nattklubb men allt annat var toppen

Stort tack för ditt positiva omdöme! Jag ber om ursäkt för att du blev störd av intilliggande verksamhet, vi vill inte att det ska vara så för våra gäster. Vi är medvetna om problematiken med den intilliggande restaurangen och baren gällande nivån på musiken. Vi har pågående process med fastighetsägaren och gör vårt allt för att problemet ska upphöra. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 18.03.2024, Lill Mjöberg, age 60-70 years
Mycket bra! Trevlig personal!

Stort tack för ditt mycket fina betyg. Det betyder mycket för oss att du trivdes hos oss och framförallt blir vi glada över att höra att du uppskattade bemötandet du fick av vår personal. Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss snart igen! Vänliga hälsningar, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 18.03.2024, age 30-40 years
Good

Thank you for your review, we are delighted to see that you appriciated our service. I have noted down your recommendations for improvement and yes, we will try to make the hotel even cosier :-). Kind regards, Clara Elinder

●●●●●○○○○○
review, 18.03.2024, age 30-40 years
I loved staying at Hotel Hornsgatan. The staff was very welcoming, and the hotel itself was charming and clean. The bed was very comfortable, and I had everything I needed in my room. The toilets and shower was close. My only critical remark is that there was a lot of noise from the surrounding night life. I had to use ear plugs to sleep. But all in all I was very satisfied with my stay and would love to come back.

Hi, Thank you for your positive feedback ! So sorry for the noice from the restaurant downstairs. We have a discusion with them and hope for a solution for all our guest. We are happy to hear that you enjoyed your stay and hope to see you again . Kind regards Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 13.03.2024, L.S., age 30-40 years
I had a wonderful stay, the hotel is so cosy and I enjoyed my time very much. There is free coffee and snacks all day, breakfast is simple but good, everything is super clean and the stuff is probably the most friendly I have met in a hotel. Rooms and beds are comfortable. The only slight downside for me was the noise coming from the pipes/heating. Must have been neighbours listen to music very loudly. Anyways, I had a good sleep in the end, thank you very much!

Hi, Thank you for your positive feedback ! So sorry about the noice from the restaurant downstairs. We have a discussion with them and hope for a solution for our guest soon. We are happy to hear that you enjoyed your stay and hope to see you again . Kind regards Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 12.03.2024, Fischer, age 30-40 years
Veldig vennlig personal som var veldig tålmodig å beskrive veien til hotellet når jeg ikke fant den. Kult at man kan ta tee og noe andere ting hele dagen etter frokost til kl 10 om kvelden i frokstrommet! Jeg hadde også en velig rolig rum - fantastisk! Det eneste er at der finns ingen wc og dush i rommet, men det visste jeg ja i forkant og siden det er en gammel hotel har det også charme syns jeg. Jeg liker det i hvert mye bedre enn et modern ukoselig sted! Hvis jeg skullle komme til Stockholm engeng til, så skall jeg sikkert sjekke inn her igjen!

Hej, Vad glada vi blir att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 11.03.2024, age 60-70 years
Mycket trevligt rum, tyst och lugnt! Enkelt att komma och gå trots att det ligger i ett bostadshus! Trevlig personal, bra service!

Hej, Roligt att höra att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan. Hoppas vi ses snart igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 10.03.2024, age 40-50 years
Servieminded personal med gott bemötande oavsett samtal, mail eller på plats på hotellet!

Hej Jonna, Roligt att höra att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan. Hoppas vi ses snart igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 09.03.2024, makoto, age 40-50 years
朝食が充実していてとても助かりました。部屋もおしゃれで居心地がよかったです。受付の方も丁寧に対応してくれました。

Hi, Thank you for your positive feedback ! Hope to see you soon again. Kind regards Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 05.03.2024, Stefanie, age 30-40 years
Hotel Hornsgatan left absolutely nothing to be desired. Everything was perfect. Cleanliness, interior, location... The service was like in a 5-star hotel. Very attentive and helpful. The breakfast buffet was more varied than expected, even for vegetarians. I hope to return soon.

Hi, Thank you for your positive feedback ! Hope to see you soon again. Kind regards Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 05.03.2024, Ulf Berlin, age 50-60 years
Ni har ett riktigt trevligt och mysigt hotell som jag gärna bor på flera gånger och dessutom vill jag framhålla er personal sol som verkligen har en öppen,lugn och mysig inställning

Hej, Roligt att höra att du trivdes hos oss. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 03.03.2024, Madeleine, age 30-40 years
Jag tycker hotellet är väldigt mysigt med prisvärda rum i ett centralt område. Frukosten är god! Och det är bra att man kan ta fika närsomhelst under dagen. Personalen är alltid så trevliga och hjälpsamma.

Hej, Roligt att höra att du trivdes hos oss. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 12.03.2020, age 70-80 years
Trivsamt, "hemtrevligt" hotell med bra service. Aningen anonym entré, men i övrigt bra!
●●●●●○○○○○
review, 12.03.2020, Karin, age 30-40 years
Mycket bra, toppen frukost!
●●●●●○○○○○
review, 10.03.2020, Della, age 50-60 years
I really loved the hotel overall. I loved the location, I really liked the breakfast room and the 24 hour access to tea and coffee etc.
●●●●●○○○○○
review, 09.03.2020, Camilla, age 40-50 years
Bra
●●●●●○○○○○
review, 07.03.2020, age 50-60 years
Mycket nöjd, centralt läge, bra pris och gott bemötande av personalen
●●●●●○○○○○
review, 06.03.2020, Fallgren Gustav, age 20-30 years
.
●●●●●○○○○○
review, 06.03.2020, age 50-60 years
Kommer tillbaka!
●●●●●○○○○○
review, 24.02.2020, Anita S, age 30-40 years
Very nice! Was positively surprised over how good the stay was.
●●●●●○○○○○
review, 24.02.2020, Peder Wroldsen, age 50-60 years
Excellent
●●●●●○○○○○
review, 24.02.2020, Jai, age 50-60 years
Nice Small chain hotel experience. Nothing too fanzy but everything nice and tidy.
●●●●●○○○○○
review, 22.02.2020, age 60-70 years
Lugnt, lite stillsamt, bra läge, rimligt pris.
●●●●●○○○○○
review, 21.02.2020, age 40-50 years
Jättebra
●●●●●○○○○○
review, 21.02.2020, Camilla, age 50-60 years
Blev positivt överraskad över att hotellet var så fint och mysigt. För mig gjorde inget att wc/dusch låg ute i korridoren. Det ligger centralt vilket är bra. Priset är också ett plus. Ett mycket prisvärt hotell.