Gästrecensioner

Hotel Hornsgatan
Hornsgatan 66B
11821 Stockholm
positive-reviews: 86.9 %
review-count: 50
●●●●● ○○○○○
Room: ●●●●● ○○○○○
Cleanliness: ●●●●● ○○○○○
Service: ●●●●● ○○○○○
●●●●●○○○○○
review, 16.09.2019, Walter, age 50-60 years
Sehr gut im lebendigen Viertel Södermalm gelegen. Gute Anbindung vom/zu Flughafen. Sehr angenehme und freundliche Unterkunft mit leckerem Frühstück.
●●●●●○○○○○
review, 13.09.2019, Håkan, age 50-60 years
Mycket trivsam. Mycket bekvämt att ha tillgång till matsal med fika under hela vistelsen.
●●●●●○○○○○
review, 12.09.2019, age 60-70 years
.
●●●●●○○○○○
review, 12.09.2019, Michael P., age 70-80 years
Närmast perfekt
●●●●●○○○○○
review, 12.09.2019, age 40-50 years
Toppen!
●●●●●○○○○○
review, 10.09.2019, age 20-30 years
Good
●●●●●○○○○○
review, 09.09.2019, Risto R., age 50-60 years
Mycket trevlig personal. Bra läge och prisvärt.
●●●●●○○○○○
review, 09.09.2019, Mats V., age 50-60 years
Med bättre sängar skulle detta besök ha fått avsevärt bättre betyg. Gillade speciellt att det fanns fika och frukt dygnet runt söm dessutom ingick i rumskostnaderna. Mycket bra!
●●●●●○○○○○
review, 08.09.2019, age 50-60 years
ordentlich, freundlich, etwas klein die Waschbecken und Duschen
●●●●●○○○○○
review, 08.09.2019, JACOPO, age 30-40 years
L'hotel è in una posizione centralissima e molto comoda ai mezzi: fermata Tunnelbana Mariatorget o Slussen), ottima anche per la sera (Sodermalm ha un sacco di pub carini). Gli addetti alla reception sono simpatici e veramente molto disponibili, i bagni sono veramente tanti e non ne ho mai trovato uno sporco.
●●●●●○○○○○
review, 06.09.2019, Rolands, age 40-50 years
Good
●●●●●○○○○○
review, 05.09.2019, age 70-80 years
good, but to much corridors
●●●●●○○○○○
review, 04.09.2019, Jørgen M., age 60-70 years
A fine small hotel at a very central place in the city.
●●●●●○○○○○
review, 04.09.2019, Felix, age 40-50 years
I had a nice stay. The location is very near to public transport, so getting around the city was easy. The neigbourhood is very lively and fun, but the room was quiet, facing the inner courtyard. It was clean and had everything necessary for the stay. I would definitely stay here again.
●●●●●○○○○○
review, 03.09.2019, Justus, age 70-80 years
Your Hotel is easy to overlook, very nice situated in an historic street and part of Stockholm
●●●●●○○○○○
review, 03.09.2019, Johan F., age 40-50 years
Bara bra. litet, mysigt och charmig.
●●●●●○○○○○
review, 02.09.2019, age 50-60 years
Ett av dom trevligaste hotelluppehåll jag havt i Stockholm
●●●●●○○○○○
review, 31.08.2019, age 50-60 years
Great. Only thing is the noise from the kitchen area in the early morning. We were staying opposite the kitchen.
●●●●●○○○○○
review, 31.08.2019, Victoria, age 30-40 years
Helt okej, bra läge ganska lugnt i rummet. Utmärkt personal och bra frukost utbud.
●●●●●○○○○○
review, 31.08.2019, age 50-60 years
Location and convenience, Free snacks 24 hours & include breakfast, Good value.
●●●●●○○○○○
review, 30.08.2019, JJ, age 50-60 years
A great, relaxing stay. I was there on a business trip but it felt like a holiday. Great rock concert posters in the corridor. Watch out for the steps halfway down the corridor though – I tripped and almost twisted my ankle!
●●●●●○○○○○
review, 29.08.2019, age 40-50 years
Just perfect place to stay
●●●●●○○○○○
review, 27.08.2019, age 70-80 years
Trivsam, vänlig personal, nöjda med alla våra vistelser
●●●●●○○○○○
review, 26.08.2019, Maud c., age 50-60 years
Nöjd med det mesta ,mensaknade handduks hängare i badrummet
●●●●●○○○○○
review, 26.08.2019, age 30-40 years
Badrum saknas i rummen. Hotellet var fullbokat med folk som skulle springa midnattsloppet, kan ju tycka att man borde ha receptionen öppen nån timme längre så folk hade sluppit släpa med nycklar och grejer när man springer.
●●●●●○○○○○
review, 25.08.2019, Regina, age 50-60 years
Bra läge, fräscht och rent.
●●●●●○○○○○
review, 25.08.2019, age 20-30 years
I liked the service and the convenient location of the hotel. But the view from the window was not impressive.
●●●●●○○○○○
review, 25.08.2019, age 40-50 years
Mysig stämning och trevlig personal. Mitt favoritställe.
●●●●●○○○○○
review, 25.08.2019, age 70-80 years
Ett mycket trivsamt hotell som drivs i personlig stil och med personlig service. Rent och fräscht och vackert. Fem extrastjärnor för flera detaljer som vittnar om insikt i gästernas behov som fri tillgång till kaffe och frukt samt möjlighet att på dator ladda ned och skriva ut t ex biljetter och stadsguider. Personalens goda kännedom om sin stad ger goda och korrekta tips.
●●●●●○○○○○
review, 24.08.2019, Larsa, age 50-60 years
Alltid lika bra varje år (midnattsloppet). Clara rules
●●●●●○○○○○
review, 24.08.2019, age 60-70 years
Över förväntan
●●●●●○○○○○
review, 24.08.2019, Therese B., age 40-50 years
Superb
●●●●●○○○○○
review, 23.08.2019, Daisuke, age 30-40 years
Great
●●●●●○○○○○
review, 23.08.2019, Sebastien, age 30-40 years
Very comfortable experience in this lovely part of Stockholm Highly recommend
●●●●●○○○○○
review, 21.08.2019, Lisa, age 30-40 years
The hotel is in a wonderful location, directly on one of the best shopping roads for vintage and art, a few steps from creative and tasty cafes and restaurants. The interior is stylish and very well kept. I loved the common room with coffee, drinks and the typical Swedish kanellbullar provided. Awesome stay overall!
●●●●●○○○○○
review, 20.08.2019, age 70-80 years
Mycket angenäm, perfekt läge och supertrevlig personal.
●●●●●○○○○○
review, 16.08.2019, age 40-50 years
Super Lage, nettes Personal, gute Tips, sehr hilfsbereit, leckeres Frühstück
●●●●●○○○○○
review, 14.08.2019, Daniel, age 40-50 years
Mycket bra. Trivsam och trevlig.
●●●●●○○○○○
review, 13.08.2019, Wieslaw, age 60-70 years
We really enjoyed our stay at your hotel. The location was excellent, the room was clean. We’ll recommend your place to our friends for their stay in Stockholm
●●●●●○○○○○
review, 13.08.2019, Frida, age 20-30 years
Fantastisk!
●●●●●○○○○○
review, 13.08.2019, age 30-40 years
Nice snacks, nice hotel, but too noisy in night
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, T P., age 50-60 years
Skön säng, trevlig personal, frukostbuffee gillas alltid.
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, age 30-40 years
Helt ok. Relativt billigt och standard därefter. Ett snäpp bättre än vanligt hostell.
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, age 40-50 years
Cały czas było do dyspozycji jedzenie i picie
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, Jens, age 30-40 years
Velkomment, hyggelig, enkelt og god service. Perfekt beliggenhet også.
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, Lucas C., age 30-40 years
Very friendly staff.
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, age 50-60 years
Familiär.
●●●●●○○○○○
review, 12.08.2019, ECS.GBG, age 30-40 years
Våra förväntningar på ett hotellrum med delat badrum var vi försiktigt optimistiska inför men oj så bra det blev! Prydligt rum, barnsäng inställd, TV med bra utbud, fräsch frukost med allt man kan önska sig OCH där delar av serveringen fanns att ta av, av gästerna även utanför frukostserveringen. DET tyckte jag gav ett stort mervärde!
●●●●●○○○○○
review, 10.08.2019, age 30-40 years
Tolles kleines Hotel in bester Stockholmer Lage. Schöne, gemütliche Zimmer. Freundliches und hilfsbereite Personal. Gutes Frühstück. Würde hier sofort wieder buchen.
●●●●●○○○○○
review, 10.08.2019, age 20-30 years
Relaxing