Gästrecensioner

Hotel Hornsgatan
Hornsgatan 66B
11821 Stockholm
positive-reviews: 85.6 %
review-count: 50
●●●●● ○○○○○
Room: ●●●●● ○○○○○
Cleanliness: ●●●●● ○○○○○
Service: ●●●●● ○○○○○
●●●●●○○○○○
review, 18.05.2024, Jacqy Cleijne, age 60-70 years
We had a lovely stay! The staff does it utmost to make you feel at home and it worked. It felt like a kind of family. If I ever will go to Stockholm again I would definitely will stay at Hornsgatan again.

Dear Jacqy, Thank you so much for your positive feedback, it makes us very happy to hear that you enjoyed your stay with us! Kind regards, The staff at Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 17.05.2024, Carina, age 50-60 years
Rent, fräscht, familjärt och trevlig personal, bra service.
●●●●●○○○○○
review, 16.05.2024, Nina, age 60-70 years
Närmast perfekt, så bra och vänlig service!

Nina, Vad glada vi blir att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan, Hoppas vi ses igen !

●●●●●○○○○○
review, 13.05.2024, Stefan Nordlander, age 30-40 years
Så fantastiskt trevligt Hotell och maken till trevlig personal har jag aldrig varit med om! Familjärt och samtidigt väldigt hög servicemedvetenhet!
●●●●●○○○○○
review, 12.05.2024, Margaret, age 60-70 years
Wonderful! I liked everything about your hotel, friendly and helpful staff, beautiful room, comfy bed, lovely breakfast, tea, coffee and cake available all day, great location, very reasonable price.
●●●●●○○○○○
review, 11.05.2024, Katja, age 40-50 years
Superfint prisvärt hotel med allt man behöver. Väldigt trevlig personal som gör att jag vill komma tillbaka. Tack!
●●●●●○○○○○
review, 10.05.2024, Peter Janson, age 60-70 years
●●●●●○○○○○
review, 08.05.2024, age 80-90 years
Ett hotell i min smak. Småskaligt och hemtrevligt. Vackert inredda rum och vacker färgsättning. Lugn atmosfär.
●●●●●○○○○○
review, 07.05.2024, Annelie, age 60-70 years
Mycket bra , lite kallt på rummet. När tid och pengar finns, kanske byta ut röda heltäckningsmattan i korridoren 😃

Hej Annelie, Tack snälla för dina fina betyg och din feedback! Vad roligt att du trivdes så bra hos oss. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Ida Reception

●●●●●○○○○○
review, 07.05.2024, Lise Ejered, age 50-60 years
Familjär avslappnad tyst och lugn. Harmoni !

Hej Lise, Tack för det fina omdömet! Vi är så glada att du valt att bo hos oss på Hotel Hornsgatan. Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 06.05.2024, age 70-80 years
Jag kände mig välkommen och personalen var mycket trevliga . Frukosten var god och sängen skön. Återkommer om jag ska till Stockholm igen. 😊

Hej, Roligt att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan. Hoppas vi ses igen ! MVH Christian

●●●●●○○○○○
review, 05.05.2024, age 30-40 years
Mycket trevligt, vackra rum, perfekt läge, jättebra frukost och väldigt trevlig personal. Rekommenderar detta hotel till vänner och familj

Hej, Roligt att höra att ni trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 05.05.2024, age 50-60 years
Sehr gemütliches Hotel in sehr guter Lage, sehr nette MitarbeiterInnen und große Auswahl beim Frühstück!
●●●●●○○○○○
review, 02.05.2024, Thomas, age 50-60 years
Accueil sympathique avec explication des lieux à visiter . La chambre est grande avec une décoration atypique. On a été agréablement surpris de la salle à manger où l'on peut réchauffer son repas, boire café ou jus de fruits gracieusement pendant la journée avec des petits gâteaux délicieux. La salle de bain commune était à côté de la chambre mais très propre et il y en a 5 dans tout l'hôtel donc c'est pas gênant. Départ très tôt le matin avec un petit dej a emporter. Merci c'était parfait 👍 je recommande
●●●●●○○○○○
review, 01.05.2024, Dr. Steven Anderson, age 60-70 years
Totally amazing. Honestly, the nicest overall boutique type hotel I have ever stayed at.

Hello! Thank you for your positive feedback ! We look forward to se you next time. Kind regards Christian

●●●●●○○○○○
review, 01.05.2024, age 40-50 years
Nice neighborhood full of shops and restaurants, nice panoramic point nearby, nearby transports; cozy, clean hotel, with all services; Varied, plentiful breakfast, allergy-friendly selection; Friendly staff always available to give informations and suggestions about the city; Comfortable rooms with a shared kitchen especially for families / Quartiere bello e pieno di attività, bel punto panoramico vicino, mezzi vicini; Albergo carino, semplice, pulito, con tutti i servizi; Colazione varia, abbondante, selezione attenta alle allergie; Staff cordiale e a completa disposizione per informazioni e suggerimenti sulla città; Comode le stanze con la cucina a comune soprattutto per famiglie
●●●●●○○○○○
review, 01.05.2024, Marci Babineau, age 60-70 years
Excellent and delightful

Dear Marci, Thank you for you positive feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay! Kind regards, Hanna Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 01.05.2024, age 50-60 years
Very good
●●●●●○○○○○
review, 28.04.2024, Ingrid Nilsson, age 70-80 years
Mycket bättre än förväntat 😀 Perfekt läge - nära till allt ! God frukost med nybakat bröd.

Hej Ingrid! Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du uppskattade läget och frukosten! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Hanna Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 26.04.2024, Anders, age 50-60 years
Bra service och trevlig personal, varmt mottagande. Fin frukost! Kommer absolut att återkomma!

Anders, Roligt att höra att du trivdes hos oss på Hotel Hornsgatan. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 26.04.2024, Nice Mattsson, age 50-60 years
Ett supermysigt hotell i toppenläge och med riktigt genuint trevlig personal. Rekommenderas å det varmaste!
●●●●●○○○○○
review, 26.04.2024, Riccardo, age 40-50 years
Wonderful I really appreciate kindness of service and the location (Sodermalm, in my opinion is the best place to stay in Stockholm)
●●●●●○○○○○
review, 26.04.2024, Caroline, age 40-50 years
Genuint och trevligt boende, bra läge.

Hej Caroline! Tack för ditt positiva feedback. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 25.04.2024, age 30-40 years
Très bonne expérience et satisfait des prestations, à refaire sans hésitation 🙂

Dear guest, Thank you so much for your very kind review. It was a pleasure having you here and we hope to see you again! Best regards, Ida Reception

●●●●●○○○○○
review, 25.04.2024, Susanne Skyllberg, age 60-70 years
Det här hotellet är toppen och vi trivdes riktigt gott. Det är bara en sak som jag tycker i ska se över. Det är duschen i rum 2 där det ser ut att vara svartmögel. Jag var täppt i näsan hos er och det var det enda jag kunde tänka mig berodde på just det.

Hej Susanne! Tack för ditt fina omdöme. Vi blir glada över att höra att du trivdes hos oss! Jag har noterat ditt feedback angående duschen i badrum 2 och vi ska se över om det eventuellt har missats i städningen! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 24.04.2024, age 40-50 years
Hög musik hela natten från ca 22-04

Hej, Stort tack för din feedback och för att du tar dig tid att skriva till oss. Vi tar verkligen till oss av det du skriver och ska göra allting för att förbättra oss! Med vänliga hälsningar, Ida Reception

●●●●●○○○○○
review, 23.04.2024, age 20-30 years
Bra, enkla rum men trevlig personal. En toalettsits satt inte fast ordentligt. Dörrarna kunde ha varit mer ljudisolerade.

Hej, Tack för din feedback, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att skriva till oss. Vi är glada att du uppskattade vår service och vi ska göra allt vi kan för att förbättra de övriga punkterna. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Ida Reception

●●●●●○○○○○
review, 22.04.2024, Johanna, age 40-50 years
My daughter and I had a very good stay. Friendly and helpful service. The room was clean and comfortable.

Johanna, Thank you for your positive feedback ! We hope to see you next time. Kind regards Christian Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 22.04.2024, age 50-60 years
Finns inte så mycket att klaga på. Ska vara att det var ett väldans liv så man knappt kunde sova, men man måste ju få ha party 🙂. Ett toppen hotell och jättegod frukost.

Hej, Tack snälla för ditt fina omdöme, det gläder oss att höra att du trivdes så bra hos oss. Varmt välkommen tillbaka! Personalen på Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 22.04.2024, Anna Lundbäck, age 40-50 years
Trevlig personal och det var rent och fint. Synd att man hör så mycket ljud. Musik från nattklubben under stör nattsömnen och det är väldigt lyhört från korridoren.
●●●●●○○○○○
review, 22.04.2024, age 60-70 years
Bra, trevlig personal Skulle önska att det fanns badrock på rummet för att ta på sig vid besök till badrummet.
●●●●●○○○○○
review, 20.04.2024, Anders Karlsson, age 70-80 years
Utmärkt läge när man besöker Folkoperan.

Hej, Tack för ditt fina betyg! Det betyder mycket för oss alla som arbetar på hotellet, varmt välkommen tillbaka. Personalen på Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 19.04.2024, Anna Sigfrid, age 50-60 years
Jättebra och så trevligt bemötande!

Hej Anna, Tack för ditt fina betyg. Det gör oss glada att höra att du trivdes hos oss! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 18.04.2024, age 60-70 years
Bra!
●●●●●○○○○○
review, 17.04.2024, Molly Andersson, age 20-30 years
Helt underbart!

Hej! Tack snälla för det fantastiska betyget. Hoppas att vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar, Ida Reception

●●●●●○○○○○
review, 11.04.2024, age 60-70 years
Bra
●●●●●○○○○○
review, 11.04.2024, age 50-60 years
Trevlig ställe. Rent och fräscht, sköna sängar, bra frukost. Fanns kaffe/te, fil/yoghurt mm tillgänglig dygnet runt. Trevlig och hjälpsam personal

Hej, Tack för ditt fina omdöme! det gläder oss att höra att du trivdes så bra hos oss. Personalen på Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 10.04.2024, Tom Käfer, age 20-30 years
Had a very nice stay! - Friendly staff - Tasty breakfast - Comfy beds - Clean facilities Perfect for a business trip or a short stay in Stockholm!

Dear Tom, Thank you for your nice review and thoughtful feedback. We are happy to hear that you enjoyed our service, the breakfast and our facilities. We look forward to welcoming you back in the future! Kind regards, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 10.04.2024, Åsa, age 40-50 years
Mycket bra service, trevligt rum och god frukost

Hej Åsa, Tack för ditt fina omdöme, det värmer att höra att du trivdes så bra hos oss! Personalen på Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 09.04.2024, GUICHARD, age 50-60 years
C'était parfait , l'accueil très chaleureux , la chambre charmante , claire et propre , les gentilles attentions (café et biscuits la journée , arrivé à partir de 14h et départ à midi (très rare ) etc , cela indique que tout est fait pour que nous nous sentions en vacances et non juste de passage .. Mon hôtel préféré à Stockholm (et j'en ai fait beaucoup ) Je reviendrais .

Dear Aurelie, Thank you for your positive feedback. We hope to see you soon again ! Kind regards Christian

●●●●●○○○○○
review, 09.04.2024, age 70-80 years
Perfekt!

Hej, Roligt att höra att ni trivdes hos oss. Hoppas vi ses igen ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 06.04.2024, Ulla, age 60-70 years
Vi var super super nöjda med allt 🤩. Tusen tack för en trevlig vistelse hos er!!!!

Hej Ulla! Tack för din fina recension. Det gör oss glada att höra att ni trivdes hos oss! Varmt välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 05.04.2024, Marko, age 30-40 years
Room was good. Staff was helpful and nice. Breakfast was very good. However, overall experience was ruined by loud music overnight from local bar all 4 nights we stayed. We couldn’t have proper sleep.
●●●●●○○○○○
review, 05.04.2024, Carina Jonasson, age 50-60 years
Fantastiskt varmt mottagande! Gick med mig och visade mig rummet och informerade om vilka sevärdheter man kan besöka i Stockholm.

Hej Carina! Tack för ditt positiva feedback. Det värmer att höra att du uppskattade våran service! Varmt välkommen tillbaka! Varma hälsningar, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 01.04.2024, Raul Alfredo III Olegario, age 20-30 years
Staff was pretty organized and friendly!

Dear Raul, Thank you for your nice review! We are happy to hear that you appreciated our staff. We look forward to hosting you again in the future! Kind regards, Hanna Reception

●●●●●○○○○○
review, 30.03.2024, Gunilla, age 70-80 years
Jätteskönt att slippa åka med sista tåget hem till Uppsala efter föreställningen på Folkoperan. Rummet var helt OK och sängen skön. Att det finns fika hela dagen uppskattade jag verklien. Enda lilla smolken var att det inte fanns ett glas på rummet och den s.k.musiken från grannarna.
●●●●●○○○○○
review, 27.03.2024, Tim Forslund, age 50-60 years
Staff was very friendly and helpful. Breakfast was nice and we appreciated a breakfast bag provided as we were leaving early.
●●●●●○○○○○
review, 26.03.2024, age 30-40 years
I appriciate best interest of being polite. Also clean.

Dear guest, Thank you for your feedback! We are always looking for ways to improve so we really appreciate your thoughts about your stay here with us. Kind regards, The staff at Hotel Hornsgatan

●●●●●○○○○○
review, 25.03.2024, age 60-70 years
Familjärt och mycket vänligt samt professionellt bemötande.

Hej, Roligt att höra att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Hoppas vi ses igen snart ! Vänliga Hälsningar Christian Baard

●●●●●○○○○○
review, 25.03.2024, Viveka Sonesson, age 60-70 years
Vi är som vanligt mycket nöjda. Sängarna är väldigt sköna, rent och fräscht i alla vrår. Frukosten utmärkt även för glutenintoleranta. Den här gången hittade vi även enkelt parkering på Tavastgatan. Väldigt gott bemötande i receptionen. På återseende om en månad!

Hej, Tack så mycket för er positiva feedback ! Vad glada vi blir att ni har haft en trevlig vistelse hos oss. Välkomna tillbaka! Vänliga Hälsningar Christian Baard